Bezpieczeństwo żywności

O tym jakie mięso w Polsce zawiera rakotwórcze składniki i jakich parówek lepiej nie jeść. O Bisfenolu A i glifosacie – wszystko to jemy, ale nie zawsze świadomie.

Jednym słowem o największej mafii w Polsce, czyli o rządzących przemysłem żywnościowym przez te krótkie 12 minut opowie Marcin Bustowski  KONFEDERACJI.

Komentarze

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

%d blogerów lubi to: